Merken

Bij Hair Hub zetten we ons in om onze klanten te voorzien van hoogwaardige haar- en lichaamsverzorgingsproducten die gezondheid, schoonheid en welzijn bevorderen. We streven ernaar om een vertrouwde partner te zijn door een zorgvuldig geselecteerd assortiment te bieden dat voldoet aan de diverse behoeften van onze klanten. Met een toewijding aan innovatie, duurzaamheid en klanttevredenheid, willen we niet alleen producten leveren, maar ook een positieve impact maken in het dagelijks leven van onze klanten.  

Hair Hub vertegenwoordigt sterke professionele kappersmerken.
Met merken zoals REF Stockholm, Biomed, Axenia, So One, Extremo en Envie Luxury bieden wij u een waaier aan mogelijkheden, een uitgebreide collectie haarverzorgingslijnen die zowel effectief als duurzaam zijn. 

Contacteer ons

REF Stockholm

  • 100% Vegan - geen dierlijke ingrediënten
  • Sulfaat- en parabeenvrij
  • Niet getest op dieren
  • Passie voor vernieuwing en creativiteit
  • Ontwikkeling in samenwerking met kappers
  • Compact gamma
  • Stijlvolle uitstraling
  • Zweeds origine

Lees Meer

Biomed

Steeds meer consumenten neigen naar ‘groen’ en geven voor hun innerlijke en uiterlijke welzijn de voorkeur aan milieuvriendelijke producten met een natuurlijke, plantaardige en biologische samenstelling. Biomed speelt in op deze trend en houdt zich al 15 jaar bezig met welzijn in haarverzorging door de ontwikkeling van producten met natuurlijke en biologisch werkzame bestanddelen. Voor de nieuwe producten van Biomed wordt vertrouwd op het essentiële element dat onze primaire levensbron is: water. Zuiver biologisch cellulair water is de basis van elk Biomed product.

Envie Luxury

  De Envie Luxury producten, made in Italy, zijn ontworpen om specifieke haarverzorgingsuitdagingen aan te pakken en zorgen voor zichtbare, langdurige resultaten. Het Envie assortiment omvat een uitgebreide selectie producten, van regenererende behandelingen tot stylingformules, allemaal met als doel de gezondheid en het uiterlijk van uw haar te verbeteren

So One

SO ONE is een Italiaans merk voor styling en afwerking.

50 jaar geleden lanceerde SOCO de eerste ECO-VRIENDELIJKE LAK op de markt, wat haar gevoeligheid voor innovatie aantoont. Tegenwoordig treedt SO ONE in de voetsporen van het moederbedrijf en blijft het toonaangevend op het gebied van stijl en productontwikkeling.

Axenia

Onze technical line Axenia is “The king of colours”.

Dit gamma biedt een rijke waaier aan kleuren, voor elke haarsoort.

Uniformiteit en kleurprecisie, perfecte grijsdekking, gezond en glanzend haar dankzij de cosmetische werking van gehydrolyseerde Keratine en Agave die de haarschubben beschermen.  

Extremo

De kleuringen van Extremo beschermen en voeden het haar. Ze zijn van Italiaans origine en maken gebruik van de allernieuwste ingrediënten.

Ze zorgen voor glans en zachtheid, dekken voor 100% grijs haar en hebben een fruitige geur. Perfecte prijs - kwaliteitsverhouding! 


Nieuwsbrief

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en trends ontdekt.